Uusia harjoituksia juniorivalmennus- ja hopeasomparyhmäläisille

25.9.2018

Juniorivalmennusryhmälle perustetaan toinen harjoitusaika. Uusi harjoitus alkaa ensi viikon torstaina 4.10. klo 18, ja paikkana tutusti Laajavuori. Torstain ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka eivät pääse keskiviikon ryhmään. Keskiviikon harjoitus pysyy ennallaan ja toissijaisesti torstain harjoitukseen voivat osallistua myös innokkaimmat keskiviikon ryhmäläiset. Uusien junioreiden ilmoittautumiset nuorisovalmennuksen koordinaattorille Minnalle skijyvaskyla@gmail.com tai 045-6174555 (ma-pe 9-16).

 

Lisäksi isoimmille junioriryhmäläisille (2007 syntyneille) tarjotaan mahdollisuus osallistua samaan aikaan pidettävään hopeasomparyhmän treeniin (keskiviikkona ja torstaina klo 18). Erityisesti torstain nuorempien hopparien harjoitukseen on helppo mennä mukaan, jos haluaa hiukan junnuryhmää kovempaa treeniä.

 

Hopeasomparyhmä on kasvanut varsin suureksi, kun myös NAT-ryhmäläiset harjoittelevat siinä mukana, joten harjoitusaikoja on hieman jaettu. Kaikille ryhmäläisille tarjotaan kaksi harjoitusta viikon aikana siten, että tiistain harjoitus suunnataan vanhemmille hoppareille (15+) ja nuorten ryhmäläisille, keskiviikon harjoitus pysyy ennallaan koko ryhmän yhteisenä harjoituksena, ja torstaina harjoittelevat nuoremmat hopparit (alle 15-vuotiaat). Myös uudet hopparit ilmoittautuvat Minnalle.

 

Alla harjoitukset kootusti:

 

Ti klo 18-19.30 Vanhemmat hopparit (15+) ja NAT-ryhmä

Ke klo 18-19.30 Hopeasomparyhmä, kaikki

Ke klo 18-19.30 Juniorivalmennusryhmä

To klo 18-19.30 Nuoremmat hopparit (alle 15v.)

To klo 18-19.30 Juniorivalmennusryhmä

 

P.S. Muistathan ilmoittautua harjoituksiin Nimenhuudossa! Harjoitusryhmien nimenhuutoon liittymisestä lisätietoja ryhmien valmentajilta.