Mahdollisia muutoksia harjoitusajoissa sekä tarkennuksia harjoitusryhmäjakoihin

31.10.2018

Ensilumenlatu on nyt auki ja se tietää ruuhkaa ladulla varsinkin keskiviikon ryhmien osalta. Tästä syystä juniori- ja hopeasomparyhmien harjoitusajat saattavat elää hieman harjoituksesta riippuen, tarkistathan kunkin harjoituksen alkamisajan nimenhuudosta tai seuran nettisivuilta!

Hopeasomparyhmän harjoitusryhmäjaossa on ollut hieman epäselvyyksiä.
- Keskiviikon harjoitus on kaikkien hoppari- ja nuorten ryhmäläisten yhteinen. Nuorempien hoppareiden harjoitukseen saavat osallistua myös -07 -syntyneet junnuryhmäläiset.
- Tiistain harjoitus on suunnattu nuorille, sekä -03 ja -04 -syntyneille hoppareille.
- Torstaisin harjoittelevat -05 ja -06 syntyneet hopparit. Torstainkin harjoitukseen saavat osallistua myös -07 -syntyneet junnuryhmäläiset.
Yli 14-vuotiaat hopparit ja nuoret huomioikaa, että tarvitsette kausikortin tai kertalipun ensilumen ladulle myös ohjatuissa harjoituksissa.

Juniorivalmennusryhmällä on harjoitus kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin. Kaikki junnuryhmäläiset saavat osallistua molempiin harjoituksiin. Vanhimmat junnut saavat siis harjoitella yhdessä hoppariryhmän kanssa. Pidäthän valmentajat ajantasalla, kumman ryhmän harjoitukseen olet tulossa!

Keskimaan hiihtokoulut pyörivät myös ja niihin mahtuu edelleen mukaan! Luvassa lähiviikkoina  mm. hiihtoa ja valoseikkailua.

Ystävällisin terveisin
Ski Jyväskylä